Annonsartikel

Få åtkomst till internet var som helst med denna otroliga enhet!

När du är på resande fot, tröttnar du snabbt på att behöva ansluta till öppna WiFi-nätverk som är långsamma, opålitliga och osäkra? Ta då med ditt eget! Med MUAMA Ryoko portabel WiFi så får du en stark, snabb och säker internetanslutning var du än befinner dig.

Vad är MUAMA Ryoko?

MUAMA Ryoko är ett trådlöst modem i fickformat som bildar ett Wi-Fi-nätverk kring sig själv med hjälp av 4G LTE. Anslut mobil, surfplatta, laptop eller någon annan enhet till Ryokos WiFi och håll dig uppkopplad till Internet! Ryoko har täckning för 139 länder på alla 5 kontinenter så nu behöver du inte längre använda dig av osäkra publika nätverk och betala höga internationella roamingavgifter.

Utöver detta så kommer MUAMA RYOKO att skydda dina anslutningar och kommer att säkerställa att all din data förblir säker.

Vad är den verkliga kostnaden för GRATIS allmän WiFi?

Varje år stjäl hackare som använder publika nätverk och falska WiFi-hotspots över 1,2 miljarder euro och gigabytes av personliga uppgifter. Experter inom ekonomiska bedrägerier är eniga om att 67% av alla de som använt sig av osäkra publika nätverk under de senaste sex månaderna utsatt sig för risken att förlora sina personuppgifter, bilder, dokument och pengar.

Den allra senaste cyberstölden skedde förra onsdagen. Polisen i Österrike har bekräftat att tjuvar har fört bort Bitcoin till ett värde överstigande 100,000 EUR, och tömt Frank Bakers bankkonto på mer än 60,000 EUR, under tiden han var inloggad på sjukhusets allmänna WiFi-nätverk. En talesman för polisen sa att alla Bitcoins flyttade till ett ”okänt och icke-spårbart konto” efter att Frank loggade in på det öppna nätverket för att kontrollera värdet på sin digitala valuta.


Då allmänna WiFi-nätverk blir allt mer vanliga så kan man förvänta sig allt fler säkerhetsproblem. Vore det inte otroligt att ha en perfekt personlig WiFi var man än går? Välj MUAMA Ryoko portabelt WiFi så kan du nu skapa ditt egna WPA2-säkrade WiFi.

Varför är denna lilla enhet så speciell?

Det är det mest effektiva sättet för dig att ha din egna säkra internetanslutning. Var som helst och när som helst!

➠ Ansluten och SKYDDAD överallt:Skapa ditt egna säkra WiFi och dela det med andra när du är ute och reser för affärer eller nöje, när du är utomhus eller för att ersätta din vanliga internetanslutning. Du får även möjligheten att blockera oönskat internetinnehåll, begränsa skärmtid och undvika riskfyllda applikationer.

➠ Fortsätt vara produktiv: Med din Muama Ryoko kan du dela internet över WiFi med upp till 8 enheter. Du kommer att kunna ansluta din surfplatta, mobiltelefon, handhållen enhet, spelkonsol, laptop och mycket mer. Dela en säker anslutning med vänner och familj! Den når upp till 150Mbps nedladdningshastighet som möjliggör strömning av HD-film utan problem och nedladdningar av filer inom loppet av några sekunder.

Täckning i hela världen
4G-nätverk hela tiden
Supersnabbt WiFi med hastighet på 150Mbps
15 timmars batteritid
8 enheter kan anslutas samtidigt
Spara pengar på roamingavgifter

➠ Den kommer inte att suga livet ur ditt batteri: Slipp riskera att ditt batteri töms. 3G, 4G, LTE och hotspots kräver mycket batteri och tömmer dem ofta direkt! Ryoko portabel WiFi håller upp till 15 timmar.

➠ Förbättra sättet du reser och arbetar: Minska roamingavgifter och slipp krångla med allmäna WiFi-nätverk! Istället för att betala extra för alla enheter, anslut dem till MUAMA Ryoko

➠ Spara dina pengar & din tid: Din Muama Ryoko kommer klar att börja användas med ett SIM-kort som redan är förinstallerat . Slå bara på den och använd! Få billiga, säkra höghastighets 4G-anslutningar över hela världen.

✔ Inga kontrakt

✔ Inga dolda avgifter

✔ Förbetald och klar

✔ Fyll på med data online, när som helst

Få Muama Ryoko med ditt GRATIS SIM-kort nu! >>


Muama Ryoko Portabel WiFi

Vi bad personer som har använt MUAMA Ryoko att med sig av sina upplevelser. Resultatet visade att personer på ett drastiskt sätt har ökat sin produktivitet sedan de fick Ryoko.

Vill du också ha en?

MUAMA Ryoko är en portabel WiFi och den perfekta kompanjonen för resenärer, föräldrar, studenter och alla andra som alltid vill vara anslutna och skyddade.

Och, med Muama Ryoko kommer du att vara 100% säker, vilket betyder inga virus och inga dataläckor.

MUAMA Ryoko kan ge detta och mycket mer!

DET HÄR ÄR REKLAM OCH INTE EN NYHETSARTIKEL, BLOGG ELLER KONSUMENTINFORMATION
MARKNADSFÖRINGSINFORMATION: Denna webbsajt är en marknadsplats. Därför bör du veta att ägaren har en monetär koppling till produkten och tjänsterna som nämns på sajten. Ägaren får betalning så for en kvalificerad vidareskickning uppstår, men inte mer än så.
REKLAMINFORMATION: Denna webbsajt och produkterna & tjänsterna som omnämns är en del av en reklamkampanj. Själva webbsajten är reklam och inte en nyhetssida. Personer som avbildas är modeller. Sajtens ägare och den som tillhandahåller produkterna eller tjänsterna som nämns tillhandahåller endast en jämförelsetjänst..
Kontrollera tillgänglighet