Review: Waarom iedereen helemaal in de ban is van deze draagbare wifi-router met hoge snelheid

2024-05-08

Muama Ryoko is een draadloze modem in zakformaat, die om zichzelf heen een wifi-netwerk creëert met 4G LTE. En je kunt altijd en overal over je eigen internet beschikken. Moeilijkheden, veroorzaakt door het zoeken naar een gratis wifi-netwerk in een café of tijdens het reizen of thuis behoren binnenkort tot het verleden! Wat is er mooier dan dit?

Als je weg bent van huis, ben je het dan ook niet beu om verbinding te moeten maken met een openbare wifi die traag, onbetrouwbaar en onveilig is? Neem dan je eigen mee! De MUAMA Ryoko draagbare wifi kan vrijwel overal een sterke, snelle en veilige online verbinding leveren.

Waarom gebruikt men deze draagbare wifi?

Geen contract
Met vooraf geïnstalleerde simkaart
Supersnelle wifi van 150 Mbs
Hij was nog kleiner dan ik verwacht had. Past in de hand. Internet is stabiel en snel! Hij is zo snel dat je hem ook kunt gebruiken voor skype-videobellen. - David B.

Ryoko werd geleverd met een vooraf geïnstalleerde simkaart en ik kon hem direct gebruiken. Dus ik hoefde hem alleen nog maar aan te zetten om hem te kunnen gebruiken! Ryoko werkt in meer dan 38 landen, dus ik hoef geen onveilige openbare Wi-Fi te gebruiken of te betalen voor dure buitenlandse roamingkosten. Met Ryoko hoef ik me geen zorgen meer te maken over de veiligheid van mijn persoonlijke gegevens, omdat de Ryoko mijn gegevens beschermt met een beveiligde verbinding.

Het pakket kwam op tijd. Uitstekende kwaliteit. Werkt supersnel. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. - Jan T.

Ik ben altijd onderweg en ik heb geen constante werkplek. Ik hoef niet langer naar een coffeeshop te gaan om te vragen naar het wifi-wachtwoord. Met dit apparaat ben ik altijd online, waar ik ook ben. Heel handig in gebruik.

Ik kan mijn telefoon, mijn laptop en de tablet en telefoon van mijn vrouw tegelijk verbinden en ze hebben allemaal supersnel internet! Sterker nog, je kan wel 10 apparaten verbinden, wat een stuk goedkoper zal zijn dan betalen voor een mobiel data-abonnement voor elk van deze apparaten. Dit ding komt als geroepen!


Koop de Muama Ryoko nu met jouw GRATIS SIMKAART!


Ik ben er gek op. Ik gebruik hem wanneer ik naar mijn zomerhuis ga of op een korte roadtrip. Overal is de verbinding snel en geweldig! - Bob M.

Ik ben gek op het draagbare ontwerp. Het is heel licht, klein en stijlvol en gemakkelijk om vast te houden in mijn hand of zak. De batterij ging meer dan 10 uur mee en dat heb ik nodig als ik onderweg ben.

Zo heb ik internet op de meest afgelegen plekken; het bos, aan het meer. Met de Ryoko kan ik genieten van mijn favoriete sportkanalen op mijn telefoon als ik van huis ben.

Wist je dit? Wist je dit?

Waarom is deze kleine gadget zo speciaal?

Het is de meest effectieve manier om overal en altijd je eigen beveiligde internetverbinding te hebben!

➠ Overal verbonden en BEVEILIGD: Creëer je eigen beveiligde wifi en deel deze met anderen wanneer je voor zaken of op vakantie reist, wanneer je buitenshuis bent of om de DSL-dekking van je huis te vervangen. Het biedt ook de mogelijkheid om ongewenste webinhoud te blokkeren, de schermtijd te beperken en het gebruik van risicovolle applicaties te beperken.

➠ Blijf productief: Deel met jouw Muama Ryoko je wifi-internettoegang met maximaal 10 apparaten. Je kunt verbinding maken met je tablet, mobiele telefoon, handset, gameconsole, laptop en nog veel meer. Deel een veilige verbinding met je vrienden en familie! Hij bereikt tot een downloadsnelheid van 150 Mbps om zonder onderbreking van HD-films te kunnen genieten en bestanden binnen enkele seconden te downloaden.


➠ Hij overbelast je batterij niet Je hebt nooit te lijden onder een lege batterij. 3G, 4G, LTE en hotspots zuigen bijna onmiddellijk de stroom uit je batterij! De draagbare wifi van Ryoko gaat tot 15 uur mee.

➠ Verbeter de manier waarop je reist of onderweg werkt: Verlaag de roamingkosten en stop met het alsmaar worstelen met de openbare wifi! In plaats van te betalen voor extra kosten op al je apparaten, verbind je ze allemaal met de Muama Ryoko

➠ Bespaar je geld én tijd: Je Muama Ryoko wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde simkaart. Zet hem aan en gebruik hem! Geniet van goedkope, veilige, snelle 4G-verbindingen in meer dan 38 landen.

✔ Geen contract

✔ Geen verborgen kosten

✔ Bestel op elk gewenst moment online nieuwe data

Wacht niet langer – bestel nu jouw draagbare wifi!

Waar kan ik de Ryoko bestellen?

Verlaag de roamingkosten en stop met het alsmaar worstelen met de openbare wifi! In plaats van te betalen voor extra kosten op al je apparaten, verbind je ze allemaal met de hier te klikken

AANBIEDING BEPERKT GELDIG: Mei-SPECIAL 70% KORTING

Probeer de Muama Ryoko risicoloos

  • 100% resultaten gegarandeerd;
  • 70% korting;
  • 60 dagen niet-goed-geld-teruggarantie;
  • GRATIS verzending voor alle bestellingen;
Klik hier voor een speciale deal voor 70% korting die wij hebben geregeld voor onze lezers »

Beoordeling van een lezer

Tom Brant, 29 beweert: "Hij werkt perfect! Ik ben fan. En het feit dat de simkaart al is voorgeïnstalleerd, is helemaal geweldig! Ik zou het iedereen aanraden die naar het buitenland reist of op zoek is naar een goedkope internetoptie voor thuis…"

DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ECHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF CONSUMENTENBESCHERMINGSUPDATE
MARKETINGOPENBARING: Deze website is een marktplaats. Als zodanig dien je te weten dat de eigenaar een monetaire band heeft met het product en de diensten die op de site worden geadverteerd. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt verwezen, maar dat is dan ook alles.
ADVERTENTIEOPENBARING: Deze website en de producten en diensten waarnaar wordt verwezen op de site zijn advertentiemarkten. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen die op deze site worden gebruikt, zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en services waarnaar wordt verwezen op deze site bieden alleen een dienst waarbij consumenten kunnen verkrijgen en vergelijken.
Bekijk beschikbaarheid